Restaurant Perla – Cluj Napoca Home

Organizarea nuntii perfecte poate fi o experienta relaxata atunci cand ai o echipa profesionista care sa o organizeze in cele mai mici detalii. Doar impartaseste-ne dorintele tale si noi vom creiona nunta visurilor tale!

La Perla înțelegem că mâncarea joacă un rol crucial în crearea unei atmosfere memorabile la orice eveniment, iar nunta voastră nu face excepție. De aceea, avem o echipă dedicată de bucătari talentați și creativi, gata să vă ofere cele mai rafinate și delicioase preparate pentru a va oferi exact ceea ce va doriti.

Meniul nostru variat și personalizabil este conceput pentru a satisface toate preferințele și restricțiile alimentare ale invitaților voștri.

Suntem flexibili și deschiși la propunerile tale. Dacă aveți preferințe speciale sau doriți să integrați în meniu preparate tradiționale sau mai atipice, suntem aici pentru a vă satisface cerințele. Echipa noastră  va colabora strâns cu voi pentru a crea un meniu personalizat, care să reflecte stilul și gusturile voastre .

În plus, avem experiență în gestionarea nevoilor alimentare speciale, cum ar fi meniuri vegetariene, vegane, fără gluten sau fără lactoză. Vă vom asigura că fiecare invitat se va bucura de preparate delicioase și potrivite pentru preferințele lor dietetice.

Nunta perfecta incepe cu noi! Contacteaza-ne chiar astazi!

Organizare Evenimente

Restaurantul Perla organizeaza nunti, botezuri sau orice alt eveniment pe care doriti sa il sarbatoriti alaturi de cei dragi. Va oferim o gama variata de mancaruri traditionale cat si internationale la cele mai accesibile preturi. Veniti si convingeti-va singuri!


Servicii de catering

Restaurantul Perla va pune la dispozitie Servicii de Catering pentru firme si persoane fizice, precum si catering pentru evenimente: conferinte, receptii, aniversari, petreceri private, team-building etc

Telefon Catering: 0748 450 777 / 0745 224 878


Contact si Rezervari

Cluj-Napoca
Strada Louis Pasteur, Nr. 56
Telefon Meniul Zilei: 0752 540 639

Email: contact@perla-restaurant.ro